Verloskunde

Verloskunde

Wil jij volledige en veilige zorg voor jou en je toekomstige kindje? Dan ben je bij het Geboortecentrum van het Wilhelmina Kinderziekenhuis aan het juiste adres. Met óf zonder medische indicatie: je bent van harte welkom! We vertellen je alles wat je wilt weten over zwanger worden, zwanger zijn, bevallen en de periode na de geboorte. In het WKZ Geboortecentrum krijg je alle deskundige hulp en advies die je nodig hebt.

Verloskundig spreekuur bij jou in de buurt
Het WKZ Geboortecentrum is één van de tien centra in Nederland waarin alle voorzieningen rondom zwangerschap, bevallen en kindzorg bij elkaar zijn gebracht. We werken samen met jouw eigen verloskundige die werkzaam is in het WKZ Geboortecentrum. Daardoor kun je gewoon op controle bij een praktijk bij jou in de buurt, ook in Kanaleneiland. Verloskundige Gretha Visser heeft iedere vrijdag een spreekuur in Gezondheidscentrum Kanaleneiland.

Afspraak maken
Wil je je aanmelden? Bel dan naar 088-7554010 (iedere werkdag bereikbaar tussen 8.00 en 17.00 uur) of meld je aan via het online inschrijfformulier.

Meer weten?
Kijk dan op de website van het WKZ Geboortecentrum.

Medewerkers

Gretha Visser, verloskundige.

Openingstijden

vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur (oneven weken) en 08.30 tot 16.00 uur (even weken); voor andere locaties zie website.

Contact

tel. 088-7554010 (niet dringende zaken en afspraken) en online inschrijfformulier ;
088-7556444 (spoed)
website: www.hetwkz.nl/geboortecentrum