Vacature poh GGZ

Dinsdag 01 november 2022

Vacature POH-GGZ | Praktijkondersteuner Geestelijke Gezondheidszorg 

2 dagen per week in Gezondheidscentrum Kanaleneiland in Utrecht Gezondheidscentrum Kanaleneiland heeft een HOED met 3 huisartspraktijken.

In ons gezondheidscentrum werken we prettig samen met de overige disciplines. Ook hebben we een warme relatie met het sociale domein. Naast de nieuwe poh-GGZ zijn nog 3 poh’s-GGZ werkzaam. Kanaleneiland is een zeer gemêleerde wijk; de diverse culturele achtergronden van onze patiëntenpopulatie is boeiend en soms een uitdaging.

Wij zoeken een poh-ggz met ruime werkervaring in de GGZ die bij voorkeur de organisatie van de GGZ en welzijn in de stad kent. Iemand die goed zelfstandig kan werken maar samenwerken ook prettig vindt en zich wil inzetten om de positie van de poh-GGZ in onze HOED te bestendigen en verder vorm te geven.

Wij bieden een zelfstandige, verantwoordelijke en afwisselende functie in een goed functionerend team. Op deze functie zijn de arbeidsvoorwaarden van de CAO-huisartsenzorg van toepassing. Inschaling is afhankelijk van uw opleiding en ervaring. In de stad Utrecht is een netwerk voor de POH-GGZ voor intervisie en nascholing. Voor een omschrijving van de werkzaamheden, taken en verantwoordelijkheidsverdeling, opleiding en werkervaring verwijzen we naar: https://poh-ggz.nl/functieprofiel

Voor meer informatie over het gezondheidscentrum zie de website, http://www.gezondheidscentrum-kanaleneiland.nl/

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met één van de huisartsen:

Roos Kroeders, tel 030-2932090

Neeltje Truijens, tel 030-2935121

Nanja Danhof, tel 030-2931118

Uw sollicitatie met cv kunt u richten aan:  ndanhof@gcke.nl

HOED Kanaleneiland

Bernadottelaan 6a

3527 GB UTRECHT

Terug naar nieuwsoverzicht