Diëtetiek Kanaleneiland

Diëtetiek Kanaleneiland

De diëtist is deskundig op het gebied van voeding bij gezondheid en ziekte. Maar de diëtist is ook een kenner als het gaat om lekker eten en het aanbod in de supermarkt. Juist die combinatie maakt dat de diëtist u heel praktisch kan voorzien van duidelijke adviezen die u meteen kunt toepassen.

Ieder mens heeft zijn eigen eetgewoontes, smaak en voorkeuren. De diëtisten van Careyn geven daarom altijd een dieetbehandeling op maat: een persoonlijk advies met de begeleiding die bij u past. Alleen dan lukt het om zo’n advies ook op te volgen en uw leefstijl aan te passen.

Naast individuele dieetbehandeling geven de diëtisten van Careyn diverse cursussen en workshops en voorlichting op verzoek en/of op maat.

Medewerkers

Michelle Scholman en Herma ten Have. 
Zij zijn het aanspreekpunt bij alle ‘problemen’ die met voeding te maken hebben, bijvoorbeeld in het kader van overgewicht, diabetes mellitus, te hoog cholesterolgehalte, hoge bloeddruk, maag- en darmproblemen, ondergewicht/ondervoeding, longziekten en nierziekten.

Openingstijden

Alleen op afspraak.
Elke dinsdagmiddag (van 13.00 tot 17.00 uur) Michelle Scholman en iedere maandag, afwisselend de ochtend of de middag Herma ten Have. Het is geen inloopspreekuur, behandelingen vinden louter op afspraak plaats.

Contact

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen of mailen naar de Klantenservice of regelt u zelf een afspraak online via ons cliëntenportaal:

telefoon              : 088-123 99 88

e-mail                   : contact@careyn.nl

online                   : http://Careyn.mijndietist.net

website               : www.careyn.nl/voeding