Fysiotherapie Kanaleneiland

Fysiotherapie Kanaleneiland

Bij Fysiotherapie Kanaleneiland zijn in totaal 7 fysiotherapeuten werkzaam. Naast algemene fysiotherapie zijn er binnen het vakgebied fysiotherapie nog andere professionele specialisaties in de praktijk vertegenwoordigd: dry needling/triggerpoint-therapie, (top)sportfysiotherapie, trainingsbegeleiding, revalidatie na operaties, bekkenbodemtherapie, psychosomatische fysiotherapie, training bij COPD en hartfalen en kinderfysiotherapie. Uiteraard wordt getracht de cliënt voor het optimale behandelresultaat onder te brengen bij de daarbij meest passende fysiotherapeut met haar of zijn specialisatie.

In principe worden er geen wachtlijsten gehanteerd, afspraken kunnen normaliter op korte termijn gemaakt worden. Fysiotherapie Kanaleneiland heeft contracten met alle verzekeringsmaatschappijen. U kunt zowel met - als zonder verwijzing (rechtstreeks) bij de praktijk terecht. Bij de eerste afspraak is het tonen van een legitimatiebewijs verplicht. Er is ook een dependance in het Buurtzorgpension Utrecht (Beneluxlaan 4, Utrecht)

 Voor uitgebreidere en actuele informatie kunt u terecht op de website. www.kanaleneilandfysiotherapie.nl

Medewerkers

Paul Hoes (praktijkhouder), Nynke Riemersma, Mirjam Egelkraut, Susan Voortman, Jolien Brusse, Bram Brens en Marieke Pape (secretariaat).

Openingstijden

Maandag en donderdag van 7.30 tot 21.00 uur. Dinsdag, woensdag en vrijdag van 7.30 tot 18.00 uur.

Afspraak maken:
Marieke Pape vormt het secretariaat van de praktijk. Marieke is in de ochtenden aanwezig om afspraken te maken.

Contact

Telefoonnummer: 030-2917270 
e-mail: fysiotherapie@gckanaleneiland.nl
website: www.kanaleneilandfysiotherapie.nl