Oefentherapie Cesar Kanaleneiland

Oefentherapie Cesar Kanaleneiland

Oefentherapie Cesar is een paramedische behandelmethode die zich richt op het verminderen of opheffen van stoornissen, beperkingen of handicaps die verband houden met het lichamelijk functioneren.

De oefentherapeuten in de praktijk ABCesar werken actief samen met de cliënt aan het verbeteren van de motorische ontwikkeling, mobiliteit, conditie en spierkracht. Dit is van belang om goede houdings- en bewegingsgewoonten te ontwikkelen en te integreren in het algemeen dagelijks leven. ABCesar is gespecialiseerd in actieve revalidatie, waarbij het individuele behandelplan in groepsverband wordt aangeboden.

In dependance ‘Hart van Noord’ (Trumanlaan 60) kunt u terecht voor kinderoefentherapie, gericht op het begeleiden van kinderen met een motorische achterstand en aanverwante stoornissen. Powerkids is een GLI (Geïntegreerde Leefstijl Interventie) gericht op kinderen met een motorische achterstand, obesitas en of gedragstoornissen in de leeftijd van 4-12 jaar. In samenwerking met een diëtist en sociaal pedagoog worden zij 20 weken intensief begeleid, waarbij wordt gestreefd naar een meer gezonde en actieve leefstijl.

Medewerkers

Annemieke Seijsener, Jeanine van de Vis, Chantal de Wit, Ingrid de Ridder, Emilie de Haan, Annika van der Vliet en Rudo Pinas.

Openingstijden

Gezondheidscentrum Kanaleneiland
Maandag t/m donderdag van 7.00 tot 20.00 uur
Vrijdag van 8.00 uur tot 17.00 uur

Hart van Noord
Maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur

Contact

Tel: 030-2917273 (GCK);
Tel: 06-31044646 (Hart van Noord)

(GCK); kids@abcesar.nl 
(HvN); powerkids@abcesar.nl 
website: www.abcesar.nl